Jag har inte varit så aktiv med bloggandet. Dels tappade jag motivationen och dels så har de gått lite upp och ner i mitt liv så jag valde att ta en lite paus.

Nu hoppas jag att jag ska kunna skriva ett par inlägg i veckan. Den senaste tiden har jag funderat på min egna stil. Har lagt upp inlägg innan med kläder som jag kan ha på mig. Detta och att jag har rensat garderoben har fått mig att inse att jag klär mig ganska ungdomligt. Jag har kommit till insikt att har kläder någon ålder. Jag menar att jag ska fylla 35 år nästa år och gillar att klä mig i korta tröjor eller kläder som är tajta. Detta beror på många saker men framförallt har jag inte haft kroppen till det innan eller självförtroendet att bära upp kläderna. Idag inser jag att de är mycket jag har att vara stolt över och jag bryr mig inte vad andra säger eller tycker. 

När jag nu har sorterat ut och ensat lite och kollat genom vad jag har för kläder så kan jag se två olika stilar. Den ungdomlige och en lite klassisk stil med blus och tajta jeans. Jag vill gärna kombinera dessa stolar och definierar mig med båda. Jag kan inte gå hur jag vill till jobbet och skulle aldrig ha en magtröja på jobb. Jag har inte iheller fått tillfälle att Gå ut och fotografera i naturen. Jag tänker då på bilder på mig men även på barnen. Naturen ger en sån fin bakgrund. Dock behöver jag någon som kan ta bildens på mig. Detta är en utmaning för mig då jag gillar inte när andra tar bilder på mig. Svårt att förklara men jag gillar att utmana mig själv. 

Vi kan väl bestämma att kläder inte har någon ålder och att vi ska klä oss hur vi vill. Sluta dömma andra och låt alla vara unika. Bemöt andra hur du själv skulle vilja bli bemött. Vi behöver lite mer kärlek i denna värld
Love
Jessica  (null)

(null)

(null)

(null)