Idag började jag jobba efter 3 veckors semester och fy vilken ångest de var att vakna. Jag kunde inte somna och när klockan ringde trodde jag att den skojade med mig. Jag la mig juh precis. 

Efter jobb ringde jag och facetimeade med mina barn. Saknar dem så otroligt mycket och när sonen säger mamma så var jag nära att börja gråta. Jag gör en puss munnoch han pussade på telefonen. Mitt hjärta de brast. På söndag är de äntligen hemma igen och då väntar två veckors semester till med barnen. Där kanske en resa till Göteborg ett par dagar står på schemat. Men även bad och utflykter i närheten. 

Här hemma spelas de mycket musik och barnens vardag brukar fyllas med mycket skönsång från mig 😂 och dans. Ja jag kan inte sjunga men jag vill gärna tro att jag kan. De är så otroligt härligt att se hur musik och dans sprider glädje och så mycket känslor man förmedlar med musiken. Innan dansade jag mycket zumba och tänkte att jag skulle börja med de hemma igen med barnen. Hemma träningen är något som jag tänkte att vi kunde göra som en familj och att vi rör på oss tillsammans. Sonen älskar juh fotboll så vi får gå ut och spela en del också nu på lovet. Snart fyller sonen hela 4 år och jag måste inse att min minsting börjar bli stor och att bebistiden är förbi. Jag får flatt vänta tills jag blir mormor och farmor när den tiden och kan vara den som skämmer bort sina barnbarn. Nu reste jag långt in i framtiden men alla ni som läser ge era barn om ni har en stor puss o kram  då jag endast kan ge dem de genom en kamera. Nu ska jag sova för i morgon ringer klockan 6.  
Godnatt o puss o kram

(null)


Kommentera

Publiceras ej