Hur underbart jag tycker de är med värme så börjar jag bli trött på de. Man står bara ut så länge mam är i vatten och kan svalka sig. Svetten bara rinner och jag kan inte sova på nätterna. När de väl blir svalt vill man inte sova och jag kan inte iheller. 

Drömmer om lite svalare väder så man kan orka med att städa och alla sysslorna hemma. Lite regn så att allt växer. 

Tänk er att kunna andas in frisk luftboch inte varm luft? Jag vet att vi klagar för mycket på vädret men de är så de är. Tänker på allt som för i detta och allt som lider. Ta hand om era djur och glöm inte solkräm  (null)

En dag på badhuset 

Puss o kram 
Jag är så himla trött på killar som bara vill en sak. De kan inte ens vara ärliga och säga de. Då kan dem få antingen ja eller nej. Får dem ett nej så kan dem iallafall gå ifrån med ett lättat samvete. För helt ärligt hur kan ni leva med er själva när ni haft sex med tjejer och sen aldrig höra av er? 
Tror ni att vilka kommentarer som helst fungerar och vad ger er rätten till att luras? 

När en kille skriver 01.30 på natten att han vill komma hem till en och man säger snällt nejtack jag vill hitta något seriöst och och vill inte börja påsmeta hållet. 98 procent av de som vilö de hör juh inte av sig. Han säger då att han med vill hitta något seriöst. Nja den tror jag inte på och de har fått mig att tänka att killar verkligen tror att vi tror på allt. Jag vet att jag inte ska dra alla över en kam och att de finns tjejer som med beter sig dåligt. 

Vet inte riktigt vad meningen med detta inlägget var. Men de var skönt att bara skriva ut de. Så ni killar som bara är ute efter sex var ärliga. Ni kan såra tjejen mer än vad ni tror och ni skulle inte vilja att en kille skulle gjort så mot er mamma, syster, dotter eller mänågon som ni tycker om. 

Mer kärlek och ärlighet 
(null)

Hello

Jag träffade en av mina bästa vänner på möllan i Malmö. Vi satte oss på massor och tog något gott att dricka. De var så härlig stämning och min vän är så underbar. Vi gick vidare sedan till paddys och beställde lit mer. 

Där var ett liveband som spelade och musik där ute. De var längesen jag hade så kul så tack alla som jag träffa där. En kväll som förgyllde mitt liv. Helt underbart att få dansa så att svetten rann. Ja de gjorde den bokstavligt talat. De var så varmt och då mycket människor men så jävla kul att bara släppa loss. Detta måste göras om och jag hoppas att de kommer bli minst lika trevligt då. Jag var bara tvungen att skriva ett inlägg om detta för att detta gjorde verkligen något för mig. Hela kvällen var som en upplevelse och jag fick så många svar som jag behövde få svar på. Vi får se om jag nämner de i kommande inlägg men ni kommer att märka på mig. 

Livet är inte en raksträcka där kommer komma motgångar och prövningar. Nu kan jag åtminstone stänga några dörrar och gå vidare med mitt liv. 

Några av kvällens drinkar  (null)

(null)

(null)

(null)

Klänningen som jag hade på
Mig först. Bytte om sedan till jeans och en T-shirt som jag knöt som en magtröja 

Nu ska jag se om jag får någon sömn för de blev inte så mycket av de i natt

Puss och kärlek